Magazinele Izocon

Descopera cele 12 magazine in 8 localitati din sud-estul tarii.

citeste mai mult

Ferma Izocon

Ferma de porcine cu un efectiv de aproximativ 10 000 de capete modernizata conform standardelor europene.

citeste mai mult

Abator Izocon

De 11 ani, abatorul si carmangeria Izocon mc ofera cele mai sanatoase si proaspete produse de pe piata.

citeste mai mult

Agricultura

Societatea dispune de peste 2000 de hectare de teren agricol in arenda in Judetul Calarasi din care se asigura in totalitate hrana animalelor de la ferma.

citeste mai mult

Ghita este purcelusul nostru crescut natural.

Te asteapta in fiecare magazin sa iti ofere cele mai sanatoase si proaspete produse!

Ferma

Ferma noastra este situata in satul Ceacu, comuna Cuza-Voda, la 10 km de municipiul Calarasi si este o exploatatie de tip commercial ce a fost populata pentru prima data in anul 2004. Ferma dispune de 4 sectoare functionale: reproductie, gestatie,maternitate, tinereti si ingrasare.

Dispunem de un efectiv de 400 de scroafe achizitionate de la fermele PIC ce sunt crescute respectand normele de protectie si bunastare a animalelor. Ferma detine fabrica de nutreturi combinate pentru uz propriu unde sunt realizate furaje pentru toate categoriile de animale, respectiv prestarter, starter, lactante, gestante,crestere si finisare.

Retetele de furaj ale porcilor sunt optimizate si au ca materii prime cereale obtinute din ferma vegatala proprie. Ponderea cerealelor este in jur de 70%, restul ingredientelor fiind cumparate de la firme specializate.

Astfel, in elaborarea retetelor pentru hrana sunt folosite doar ingrediente conforme normelor europene, utilizarea antibioticelor si a promotorilor de crestere fiind exclusa.

Mentionam ca FNC-ul nostru dispune de magazii de depozitare cu o capacitate de 1500 de tone ce pot asigura necesarul alimentar al porcilor.


Warning: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/r48361mace/izocon.ro/wp-content/themes/default/page.php on line 104
2022 Izocon. Termeni si conditii

sus

inchide